Instruire online -„Business Internationalization and ScaleUp”, 29.01.2021 – în cadrul Danube S3 Cluster

Instruire online -„Business Internationalization and ScaleUp”, 29.01.2021 – în cadrul Danube S3 Cluster

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mașini și Instalații Destinate Agriculturii și Industriei Alimentare – INMA București, va invita sa participati la trainingul „Business Internationalization and ScaleUp”, care este implementat în cadrul proiectului DANUBE S3 Cluster.

Instruirea va avea loc vineri, 29 ianuarie, între orele 10.00 și 14.00. Cursurile sunt în limba engleză și toți participanții vor primi, prin e-mail, o prezentare în limba engleză. Aplicatia ZOOM este utilizata pentru training, iar metoda de acces este descrisă în formularul de înregistrare atașat. Instrucțiunile suplimentare vor fi furnizate persoanelor care se înregistrează.

Instruirea a fost organizata de compania Steinbeis-Europa-Zentrum din Germania. Aceasta este destinata întreprinderilor mici și mijlocii, clusterelor, membrilor clusterelor, producătorilor agricoli, membrilor consiliului de administrație și organizațiilor neguvernamentale, universităților și altor institutii legate de sectorul agroalimentar. Se aplică, de asemenea, tuturor celor care se află în lanțul de producție agricolă, mașini, echipamente, comerț.

Acest training își propune să ofere părților interesate cunoștințe și abilități legate de cooperarea internațională, ca bază pentru creșterea afacerilor, de la proiecte comune până la expansiunea pieței.

Cei interesați sunt rugați să se înregistreze prin formularul de înregistrare atașat și prin trimiterea lui la adresa de e-mail specificata.

Agenda evenimentului poate fi descarcata de aici.?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.
×