Execuție de repere, ansamble, subansamble și echipamente mici

INMA București vă poate oferi servicii profesionale de înalt nivel de expertiză tehnică și execuție pentru realizarea de repere, ansamble și subansamble, inclusiv echipamente de serie mică / unicate / prototipuri.

 

Principalele avantaje ale subcontractării execuției de repere / subansamble sunt:

  • Costuri mai reduse cu dotarea internă cu echipament

Investițiile pentru realizarea unei piese sau echipament noi pot fi copleșitoare.

 

Subcontractarea realizării de subansamble / piese / repere are avantajul reducerii acestor costuri întrucât nu trebuie să achiziționați echipamentele de producție necesare.

 

  • Timpi de producție mai mici

Subcontractarea realizării de subansamble / piese / repere are avantajul eficientizării procesului dvs. de producție.

 

Vă concentrați pe realizarea produsului final, folosind repere și subansamble gata realizate la INMA București, îmbunătățind astfel viteza și acuratețea realizării produsului final, permițându-vă să realizați mai multe produse finite într-un timp mai scurt.

 

  • Scalabilitate

Satisfacerea cererii în momente de vârf este problematică. Subcontractarea subansamblurilor ajută la realizarea mai rapidă a procesului de producție.

 

O investiție mai mică în echipamente și în personal calificat ajută firmele mici / mijlocii să fie mai profitabile. Este cunoscut faptul că angajarea și pregătirea noilor muncitori, cu o anumită specializare, este un proces costisitor și de durată.

 

Aceste aspecte sunt evitate și cheltuielile reduse atunci când reperele / subansamblele sunt externalizate și vin gata asamblate de către INMA București.

  • Calitate îmbunătățită

Atunci când externalizați producția de repere / subansamble acestea sunt realizate de către muncitori calificați în acel proces. Apoi se face verificarea calității acestora înainte ca dvs să le recepționați. Aveți un risc redus de erori și mai puține operații intermediare pentru realizarea produsului finit.

 

Profitați de expertiza și dotările tehnice ale INMA București pentru prelucrări mecanice și concentrați-vă eficient resursele pe realizarea produsului dvs. finit!

Nu ezitați să contactați INMA București pentru realizarea proiectelor dvs. de inginerie mecanică!

?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.
×