Departament Execuție Echipamente Tehnice (DE)

Misiune

 

Misiunea Departamentului Execuție este realizarea de modele experimentale, prototipuri și instalații pilot, o parte aplicativă a activităților de cercetare științifică în domeniul proceselor, tehnologiilor și echipamentelor tehnice pentru mecanizarea și automatizarea lucrărilor în agricultură și industria alimentară.

 

 

Direcții și obiective

 

În contextul strategiei de dezvoltare instituțională a INMA București, care are preocupări permanente legate de dezvoltarea unei structuri de cercetare competitive, capabile să creeze produse inovatoare și servicii de cercetare de calitate, cu aplicabilitate în diferite sectoare de producție sau acolo unde sunt necesare, obiectivul departamentului este creșterea nivelului de performanță și calitate a modelelor experimentale, a prototipurilor și a instalațiilor pilot.

În aceeași direcție, părțile, subansamblele și echipamentele pentru terți, persoane fizice sau juridice sau în colaborare cu diferite institute naționale de cercetare și dezvoltare pot fi executate în cadrul Departamentului Execuție. El are mașini de control numeric cu ajutorul computerelor care pot efectua operațiuni de procesare a foilor, cum ar fi:

  • Tăiere (ghilotină hidraulică-CNC);
  • Strunjire și tăiere în formă (centru de prelucrare-CNC);
  • Îndoirea (presa hidraulică-CNC), precum și mașinile clasice de prelucrare mecanică.

 

Componente ale Departamentului Executiv.

 

Departamentul de execuție are un personal profesionist cu competențe dovedite în execuția modelelor și prototipurilor experimentale.

Workshop pentru modele experimentale și prototipuri

Atelier mecanic și energetic

Contact

Sub-inginer Marian MIHAI

Șef Departament Execuție

Tel.: 0722 484 096

ing. Florin Octavian POP

Șef Atelier

Tel.: 0758 731 577

tehnician Valeriu SELTEA

Tehnologie și Pregătire Producție

Tel.: 0726 483 609

?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.
×