Întâlnire Clusterix 2.0 – Grup de lucru Health – 28.02.2022

Întâlnire Clusterix 2.0 – Grup de lucru Health – 28.02.2022

În data de 28.02.2022, a fost organizată întâlnirea grupului de lucru pentru sănătate (Health) în cadrul proiectului “New Models of Innovation for Strategic Cluster Partnerships – CLUSTERIX 2.0”, Programul de Cooperare Interregională Interreg Europe, finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR).

În cadrul întâlnirii a fost prezentat programul Technopol pentru regiunea Lower Austria și dezvoltarea ecosistemului printre cercetători, universități și companii de către Ecoplus. De asemenea, a fost prezentat clusterul IMAGO MOL de către ADR NE, singurul cluster din România de e-health și modificarea nevoiei de a transforma o problema medicală (ex: AVC) într-un ecosistem inovativ regional. În cadrul întâlnirii au fost identificate provocări, așteptări din partea grupului de lucru Health (sănătate) și obiective ce urmează a fi îndeplinite.?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.
×