INMA București prezent la Agribusiness 4.0, ediția a II-a, 20-21 Mai 2021 – primul târg virtual de Agricultură din România

INMA București prezent la Agribusiness 4.0, ediția a II-a, 20-21 Mai 2021 – primul târg virtual de Agricultură din România

În perioada 20-21 Mai 2021, INMA București va participa la Ediția a II-a a primului Târg Virtual de Agricultură din România, Agribusiness 4.0 – https://virtualagro.ro/, organizat de agenția Godmother (https://www.godmother.ro/ ), o agenție cu peste 22 ani vechime și peste 1000 de evenimente organizate.

Această ediție maraton a târgului este dedicată soluțiilor digitale și de precizie pentru piața de agri-business din România și, în același timp, ajută la dezvoltarea de parteneriate cu toți marii jucători implicați în domeniul agricol: sectorul de afaceri, instituții publice etc.

Sesiunile care acoperă subiecte de actualitate din industria agricolă, au incluse demonstrații succesive ale celor mai performanți fermieri, dar și testări de produse: sisteme de irigații, softuri pentru managementului de fermă, senzori și sisteme de colectare de date, precum și utilaje și echipamente dedicate.

INMA București se află la a 2-a participare la acest târg, în 2020 prezentând câteva noutăți absolute pe piața românească (ca de exemplu, primul tractor electric românesc), ce au suscitat interesul audientei.

 Vă invitam și în acest an să participați gratuit la acest târg virtual și să urmăriți câteva din proiectele surpriză ale INMA București din domeniul agriculturii viitorului!?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.
×