Anunț – Schimb de experiență pentru Manageri de cluster/ Stakeholderi – 20.04.2022

Anunț – Schimb de experiență pentru Manageri de cluster/ Stakeholderi – 20.04.2022

In cadrul proiectului “New Models of Innovation for Strategic Cluster Partnerships – Clusterix 2.0” cu numarul (PGI00274) finanţat în cadrul Programului de Cooperare Interregională Interreg Europe din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) se va organiza in perioada 12 – 15 iunie 2022 in Odense, Danemarca, de catre partenerul Region of Southern Denmark, intalnirea grupului Health Resilience al carui responsabil este INMA, partener in acest proiect, cu reprezentanti ai partenerilor in proiect, manageri de cluster si alte parti interesate, pentru un schimb de experienta.

In acest context, INMA va selecta un manager de cluster din Romania din domeniul Sanatate pentru care va suporta cheltuielile de deplasare aferente participarii la intalnirea grupului Health Resilience mentionata.

In acest sens, rugam pe managerii de cluster din domeniul sanatatii, interesati sa participle, sa transmita pe e-mail la adresele: icsit@inma.ro si cornelia.muraru.ionel@gmail.com pana la data de 20.04.2022 ora 15.30 urmatoarele documente: click aici pentru detalii.?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.
×