Agribusiness 4.0, ediția a III-a – cel mai mare târg virtual de agricultură din România

Agribusiness 4.0, ediția a III-a – cel mai mare târg virtual de agricultură din România

        În data de 24 Martie 2022, INMA București va participa la Ediția a III-a a celui mai mare Târg Virtual de Agricultură din România, Agribusiness 4.0 – https://virtualagro.ro/, organizat de agenția Godmother (https://www.godmother.ro/), o agenție cu peste 22 ani vechime și peste 1000 de evenimente organizate.

        Evenimentul se desfășoară pe platforma digitală #VirtualAgro și permite companiilor să aibă standuri virtuale în care să își prezinte portofoliul de produse, să propună soluții inovatoare și să intre în contact direct, în timp real, prin chat și webcam, cu cei peste 800 de fermieri așteptați la eveniment cât și cu alți participanți interesați.
        INMA București se află la a 3-a participare la acest târg, în anii anteriori prezentând câteva noutăți absolute pe piața românească (ca de exemplu, primul tractor electric românesc).
?    Vă invitam și în acest an să participați la acest târg virtual și să urmăriți câteva soluții concrete dedicate fermierilor pentru agricultura ecologică.

 ?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.
×