A apărut numărul 2 /2020 al Revistei INMATEH – Agricutural Engineering

A apărut numărul 2 /2020 al Revistei INMATEH – Agricutural Engineering

Cel de-al doilea număr pentru anul 2020 al Revistei INMATEH – Agricultural Engineering este acum disponibil online. Revista poate fi citită direct din pagina web, în format .pdf, fără a fi necesară descărcarea unui program suplimentar.

Volume 61 / No. 2 / 2020 cuprinde 36 de articole științifice atât în limba română, cât și engleză. Lucrările aparțin unor autori din România și din străinătate.

 

Revista a fost fondata in anul 2000 cand a aparut sub denumirea de LUCRARI STIINTIFICE (INMATEH), ISSN 1583 – 1019, ca urmare a necesitatii largirii spectrului de comunicare si difuzare a rezultatelor cercetarilor stiintifice si este editata de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Masini si Instalatii destinate Agriculturii si Industriei Alimentare – INMA din Bucuresti. Incepand cu vol. 30, nr. 1/2010, revista si-a schimbat denumirea in INMATEH – Agricultural Engineering aparand atat in format print (ISSN 2068 – 4215) cat si online (ISSN online: 2068 – 2239). Revista apare bilingv, in limbile romana si engleza, cu o ritmicitate de 3 numere/an: ianuarie-aprilie, mai-august, septembrie-decembrie este recunoscuta de catre CNCSIS – categoria B+ (2016) si incepand cu nr. 1/2016 (vol. 48) este indexata in Web of Science, produs inițial de Institutul de Informații Științifice (ISI), in prezent  Clarivate Analytics.

Articolele publicate sunt din domeniul INGINERIEI AGRICOLE: tehnologii si echipamente tehnice pentru agricultura si industrie alimentara, agricultura ecologica, energii regenerabile, testare echipamente tehnice, mediu, transport in agricultura etc. si sunt evaluate de catre specialisti din tara si strainatate,  in domeniile mentionate.?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.
×